ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

Rokhschild Legal Services wil zijn cliënteel snel en praktisch antwoorden op hun juridische vragen; in feite zijn we een soort juridische huisarts als het ware.

Uw rechten zijn net als uw boterham: een kwestie van verkrijgen wat u  verdient.

De redenen hiervoor zijn als volgt te verklaren: De drempel om naar een advocatenkantoor te gaan ligt te hoog. 

Wij maken problemen niet groter en duurder dan ze zijn. Zo bieden wij u meer dan juridische ondersteuning aan. Wij staan naast u en denken strategisch met u mee. Samen wegen wij de kosten, kansen en te behalen resultaten af. 1 team 1 taak!

Onze diensten zijn zowel overzichtelijk als transparant, waarbij steeds 1 contactpersoon u helpt met alle juridische aspecten. Bij ons kunt u profiteren van een ruime schat aan kennis en ervaringen.

Communicatie met de klant is een must! Daarom houden we u ten alle tijden op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het recht. Persoonlijke klantcontact en het leveren van juridische kwaliteit is ons handelsmerk. “We take care of our staff”.

cropped-lawyer-background-1231

Ondernemende juristen

Bij ons werken gedreven en deskundige juristen en bemiddelaars met een passie voor hun vak. De medewerkers van Rokhschild Legal Services zijn ondernemend en initiatiefrijk, steeds op zoek naar manieren om hun kennis te verbreden en verdiepen. Het zijn stuk voor stuk specialisten die complexie vraagstukken omzetten in helder advies.
We proberen altijd uit te blinken in ons vak en u optimaal te ondersteunen.

Juridische partners voor ondernemers

Voor advies en vertegenwoordiging op juridisch gebied kunt u op ons rekenen. Met onze gezamenlijke expertise kunnen wij klanten op alle aspecten van dienst te zijn.

 

 

 

 

 

Rokhschild Group

Onze missie is om onze klanten tevreden te houden en hun natuurlijk ook juridische ondersteuning te bieden. Dit allemaal om te streven naar een positief resultaat. Wij proberen een krachtige juridische dienstverlener te zijn en staan middenin de samenleving en haar sociale omgeving.

Wij willen een open en direct klimaat creëren.
De bedoeling is dat onze collega’s met enthousiasme naar hun werk willen komen. Het is dan ook belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé.De bedoeling is dat onze collega’s met enthousiasme naar hun werk willen komen, hierdoor is het ook belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé.

Gespecialiseerd in

Bemiddeling

De CEO, van Rokhschild Legal Services; Hatice Kör is Erkend bemiddelaar in burgerlijke- en handelszaken. Als bemiddelaar spitst zij zich toe op het buiten de rechtbank oplossen van familiale-, commerciële en vennootschapsgeschillen.

 

 

Lees meer

Juridisch advies

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat juridisch advies altijd duur moet zijn. Dit omdat er een lange tijd alleen advocatenkantoren werkzaam waren op de markt van de juridische dienstverlening. Wij hebben gemerkt dat er bij particulieren en ondernemers heel veel juridische behoeftes bestaan die de traditionele juridische dienstverlening niet kan invullen.

 

 

Eerste Consultatie

Bij de eerste consultatie bespreken wat het probleem is:

Er zal gekeken worden welke oplossingen er eventueel zijn

U wordt geïnformeerd en geadviseerd welke stappen u kunt nemen tijdens het ondernemen

Tijdens het hele proces zullen wij u bijstaan met alle nodige vragen etc.

Wij bieden u al deze adviezen voor een voordelige prijs van slechts 120euro/uur.