Rokhschild Construction

Rokhschild Construction is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van ramen en deuren, en het verzorgen van thermische isolatie voor bedrijven en overheidsinstanties.

Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles nauwkeurig en snel verloopt. Daarnaast is de deadline binnen projecten een zeer belangrijk gegeven en moet er snel gehandeld kunnen worden. Wij kunnen snel schakelen en een vlotte opstart voorzien wanneer dit nodig is. Dit is ook mogelijk tijdens onvoorziene omstandigheden, wij denken actief mee om zo de beste mogelijke oplossing te vinden.

Omdat alles verloopt op projectbasis, worden de prijzen op voorhand afgesproken. Moesten er nog extra diensten verleend worden, dan zijn deze nadien bespreekbaar.

Gespecialiseerd in

Ramen en deuren

Rokhschild Construction is gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren voor uw professioneel project. Dit met zowel het plaatsen van (schuif)ramen in PVC, aluminium als hout. Daarnaast is ook de nodige kennis in huis aanwezig om elektrische ramen en deuren te kunnen installeren.

Isolatie

Rokhschild Construction heeft alle nodige attesten en kennis voor isolatie in de (petro)chemische industrie, energiecentrales, farmacie en voeding- en drankenindustrie. Dit voor zowel isolatie aan de binnenzijde als isolatie aan de buitenzijde om de omgeving te beschermen tegen extreme hitte of koude.

Enekele projecten